AANDACHT VOOR TALENT

 

 MAKE UP YOUR MINDSET WORKOUT

 

 

Je hebt een leuk leven! Een prima baan, fijne vrienden, misschien wel een gezin en een gezellig sociaal leven.

Toch heb je het gevoel dat je vooral bezig bent alle ballen in de lucht te houden. En daarnaast wil je alles wat je doet ook vooral goed doen…..het liefst perfect. Je legt daarbij de lat voor jezelf hoog. Je bent dan ook niet snel tevreden met jezelf. Je kijkt voornamelijk naar wat je beter had moeten doen. Je dagen bestaan voor een groot deel uit het afwerken van ‘to-do lijstjes’. Tijd voor jezelf of even een moment om eens helemaal niets te doen is er niet. Of gun je jezelf die niet? Als je heel eerlijk bent merk je dat je lang niet altijd even effectief bent en soms te weinig plezier en energie haalt uit de dingen die je doet.

Wil je hier verandering in brengen? Ben je ervan overtuigd dat het ook anders kan maar heb je geen idee hoe? Heb je behoefte aan:

  • Een energie-boost voor je mindset?
  • Tijd en aandacht voor jezelf?
  • Een gezond portie ‘eye-openers’
  • Meer inzicht in jouw patronen?
  • Antwoord op de vraag ‘Hoe dan?’
  • Of gewoon simpelweg ‘wat fun’?

Kom dan naar de ‘MAKE UP YOUR MINDSET' WORKOUT

Deze workout levert je naast nieuwe inzichten, praktische tools en slimme tips om zaken ‘anders’ aan te pakken ook nog eens leuke nieuwe contacten op. Wij garanderen je een inspirerende avond met geweldige vrouwen zoals jij en wij waarin je met lichtheid en humor naar jezelf mag kijken, je jezelf kan herkennen in de ander én je met vernieuwde inzichten en energie weer naar huis gaat.

De volgende workout is op:

Dinsdag 18 september van 19.30 - 22.30 uur

Locatie: Zaandam/Amsterdam

Aanmelden kan door een e-mail met je naam en telefoonnummer te sturen naar: makeupyourmindsetworkout@gmail.com of het contactformulier in te vullen. 

Reacties van deelnemers aan eerdere workouts

"Vernieuwend. Het gaf energie!"

"Ik heb het als zeer positief ervaren. Jullie zijn een goed duo!! Het heeft mij opgeleverd dat ik nu bewuster omga met de punten waar ik aan wil werken. En het ook toepas! Fijn om weer even geconfronteerd te worden met jezelf!"

"Leuk, uitdagend en lekker aan het werk. Het heeft me een besluit opgeleverd en de bevestiging dat dit soort workouts voor mij heel goed werken."

"Ik heb het heel leuk en inspirerend gevonden en sta nu met een nog positievere blik naar de toekomst gericht."

"Leuk, fijn, leuke coaches jullie. Warm fijn veilig."

"Het heeft mij weer bewust gemaakt waarom het zo belangrijk is om dit af en toe te doen. Dit te gunnen aan jezelf. Nieuwe inzichten krijgen en bewust worden van dat wat je stiekem al weet helpt om stappen te zetten."