AANDACHT VOOR TALENT

 

Onze klanten

Een greep uit de ervaringen van onze klanten, partners en opdrachtgevers 

 

        Dirk Soetekouw   Director vestiging Eindhoven KPN

Ciska Molenaar Channel manager Inbound

 

 

“De medewerker echt centraal stellen en onze teamleaders (en delivery managers) uitrusten met technieken om hierin te ondersteunen. Dit was de initiële opzet bij het inzetten van One Minute Coaching. Het heeft echter veel meer opgeleverd; meer werkplezier en begrip bij alle partijen, efficiëntere coachingsmomenten en significant betere (sales)resultaten. Met recht een goede investering in medewerkersbetrokkenheid en groei.”

 

                                                            Anita Boschman

                                                                 Manager Innovation & Improvement Xerox Customer Care Services

 

"Karen beschikt over een combinatie van een aantal unieke kwaliteiten. Ze heeft door haar ervaringen als contact center manager een uitstekend gevoel voor het ontwikkelen van een dynamische organisatie waarin de medewerkers centraal staan. Door haar krachtige manier van presenteren is ze inspirerend en als One Minute Coach trainer combineert ze deze kwaliteiten.Tijdens haar trainingen neemt ze de deelnemers met haar kracht en enthousiasme mee, waarbij ze worden uitgenodigd die volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling te maken. Hierdoor is Karen een garantie voor succesvolle interventies."

 

                                            Victor Mion

                                                   CEO VM Corporation 

 

  

"Het verschil tussen een training en iets waarin je echt leert, is de mate waarin de trainer(s) in staat zijn zelf het voorbeeld te geven. Juist op de momenten dat er geen sheets of handleiding zijn waarop de trainer kan terugvallen wordt het onderscheid gemaakt. One Minute Coaching is de kunst van Ten Seconds Preparation. Victor en Karen weten dat over te brengen en het helpt ons te coachen tijdens de wedstrijd i.p.v. na de wedstrijd."

                                        

                                                    Arie Westerhoff

                                                     Klantenservice Manager ING