AANDACHT VOOR TALENT

 

 

 

Trainingen en workshops One Minute Coaching

 

Medewerkers met een topsportmentaliteit, die mentaal veerkrachtig zijn, kunnen optimaal presteren. Maar hoe krijg je hen zo ver? Dat is makkelijker en minder tijdrovend dan je denkt. De begeleiding van je medewerkers bestaat vaak uit korte momenten. “Heb je even?” De training One Minute Coaching geeft jou als leidinggevende, de kans meer uit deze momenten te halen.

 Als leidinggevende wil je dat je team het beste uit zichzelf haalt. Je wilt motiveren en inspireren zonder ellenlange gesprekken te voeren. De training One Minute Coaching geeft je de kans om meer uit jezelf en je team te halen. Hoe? Door ‘one minute at a time’ een medewerker in zijn mentale stemming te beïnvloeden. Dat doe je in het moment, zodat je direct inspeelt op mentale processen. Je coaching zal beloond worden door topprestaties van je medewerkers. Onze trainingen worden gegeven door trainers die veerkracht laten zien. Trainers die als geen ander weten hoe je in ‘One Minute’ het beste uit een ander kan halen.

  

 

 

Onze training- en  coachingtrajecten hebben tot doel leidinggevenden en professionals effectiever en efficiënter te leren coachen. Door ze bewust te maken van hun mentale stemmingen en ze leren hoe ze deze kunnen beïnvloeden maken we ze mentaal veerkrachtiger. Wij ontwikkelen de talenten, prikkelen de mindset en laten mensen inzien welke invloed ze hebben op het resultaat en het succes van de organisatie.  Zo wordt flexibiliteit, groei en continuïteit verankert binnen de organisatie en is de organisatie in staat elke verandering aan te kunnen.

 

 

 


Geïnteresseerd en wil je je inschrijven voor een kennismakingsworkshop of een open training? Neem dan contact met ons op!

Coaching

We coachen leidinggevenden en professionals in hun persoonlijke ontwikkeling. Onze coaching kenmerkt zich door de praktische aanpak. We bepalen met elkaar jouw individuele ontwikkeldoelen en gaan daar direct mee aan de slag. In 1-op-1 sessies en coaching on-the-job krijg je tools, tips en handvatten die je meteen in praktijk kunt brengen. Leren door te doen!

Interim management

We ondersteunen organisaties door (tijdelijke) invulling te geven aan leidinggevende en teamcoach functies. Onze expertise ligt binnen de klantcontact omgeving. Wij hebben de kennis en ervaring om zowel op strategisch als operationeel niveau de gewenste bijdrage en support aan uw organisatie te leveren. Of het nu gaat om het verhogen van de kwaliteit, het verbeteren van de effectiviteit of het doorvoeren van efficiëntieslagen; wij zijn op alle vlakken waardevol. 

Onze expertise wordt o.a. ingezet op de volgende gebieden:

  • Verbeteren van de communicatie en samenwerking binnen (management) teams
  • Optimaliseren en professionaliseren van het klantcontact
  • Ondersteunen in het definiëren van de strategische koers m.b.t. de serviceverlening
  • Vertalen van de strategie naar een praktisch uitvoerbaar actieplan
  • Coachen van een team klantcontact specialisten en/of teamleiders