AANDACHT VOOR TALENT

 

 

 

 

 TEAMTALK; de beproefde methode voor succesvolle teams. Professionele teams nòg beter maken. Dat is onze missie. Want een succesvol team zorgt voor een succesvol bedrijf. En dat doen we door het team de basis van groepsdynamiek te leren. De methode stelt teams in staat elkaar sneller te begrijpen en eerder in te grijpen om op koers te blijven en het doel te behalen. 

Het succes van een onderneming valt of staat met de samenwerking binnen een team. Hoe kan het dat het ene team bergen verzet, en het andere team een stukje van een berg? Teamtalk is een compleet en uniek (online) trainingsprogramma waarmee teams en teamleden binnen 12 weken beter leren functioneren, samenwerken, communiceren, doelen behalen en zich effectief te ontwikkelen.

Teamtalk betekent voor ons het spreken van een 'teamtaal' en voor 'praten over teams'. Met onze aanpak teamcoaching leren we zowel online als live teams beter te functioneren, samen te werken en te communiceren.

      

Straight Talking

Hoe creëer je zelfsturende teams die goed samenwerken en goede resultaten halen? Met onze training Straight Talking – Klare Taal leren medewerkers de mentale stemmingen van collega’s te herkennen en erkennen. Van daaruit kunnen zij bepalen wanneer het belangrijk is om in te gaan op de inhoud en wanneer juist niet. Ze leren echt naar elkaar te luisteren en elkaar aan te spreken op houding en gedrag. Altijd vanuit de positieve invalshoek. Collega’s in het team worden door de training uitgenodigd te communiceren vanuit hun intuïtie en vanuit hun kracht. Er ontstaat een gemeenschappelijke taal binnen de teams waardoor ze meer slagkracht ontwikkelen. Kies voor Straight Talking – Klare Taal voor een krachtiger team!

Geïnteresseerd in onze aanpak? Neem dan contact met ons op!